Garrone Rosso 1L 16%
32,73 lei
Garrone Rosso 1L a fost creată de un antreprenor torinez, care datorită muncii sale a fost întotdeauna departe de frumosul său oraș. Când cineva este plecat, în afară de familie, îi lipsește gustul de acasă.Garrone Rosso 1L vermouth este realizat după o rețetă tradițională italiană, aromatizată pe bază de vin rosu.
Garrone Rosso 1L a fost creată de un antreprenor torinez, care datorită muncii sale a fost întotdeauna departe de frumosul său oraș. Când cineva este plecat, în afară de familie, îi lipsește gustul de acasă.
Vermutul este o băutură alcoolică, asemănătoare cu vinul, la care se mai adaugă alcool, dar care se deosebește de acesta prin faptul că este aromat cu un amestec de pelin și alte ierburi sau condimente. Primul care a folosit cuvântul vermouth ca denumire comercială este Antonio Benedetto Carpano, din Torino, Italia, în 1786. El s-a inspirat din rețeta germanilor pentru vinul pelin, în limba germană pelinul și vinul pelin numindu-se “Wermut”
Garrone Rosso 1L vermouth este realizat după o rețetă tradițională italiană, aromatizată pe bază de vin rosu.
Vermutul are nevoie de timp pentru a se odihni, uneori de multe luni, pentru ca aromele să se poată integra corect – vermutul gustat direct din butoi poate fi imposibil de consumat, chiar dacă zahărul adăugat echilibrează amărăciunea și ajută stabilitatea.
Cinzano este primul brand din lume care a creat un vermut alb, imediat după cel de-al doilea război mondial.
Încă de începuturi, acum mulți ani în urmă, vermutul a fost o bază solidă a băuturii italiene. Destul de ciudat, deși avem tendința să-l vedem ca fiind în principal un ingredient de cocktail, în Italia se bea pur și simplu – adesea doar cu coajă de lămâie și gheață într-un pahar de vin sau în cupe.
Pentru o băutură mai lungă (longdrink), încercați să amestecați două părți vermut și o parte sifon la care adăugați și ceva gheață și lămâie, așa cum ați face în cazul unui G&T.
Informații suplimentare
Cantitate | 1L |
---|---|
Tara origine | Italia |