Garrone Bianco 1L 16%

30,72 lei

In stoc

Garrone Bianco 1L este cel mai vândut din gama Vermouth Garrone. Este produs din ierburi alpine selectate și mirodenii exotice amestecate cu vinuri de cea mai înaltă calitate. Are o culoare aurie ușoară și un gust aromat plăcut.În ceea ce privește compoziția sa, vermutul trebuie să fie cel puțin 75% vin.Garrone Bianco 1L este de obicei sec și se poate bea ca aperitiv simplu, dar mult mai mult se folosește în cocteilurile de tip Martini, alături de gin sau votcă.

Compare
EAN: 3384442201452 SKU: 251 Categorii: , Taguri: , , , ,

Garrone Bianco 1L este un melanj seducător de vin alb, alcool neutru, zahăr şi infuzie de ierburi aromatice şi condimente, a cărui reţetă este păstrată secretă de mai bine de 250 de ani.

Vermutul este o băutură alcoolică, asemănătoare cu vinul, la care se mai adaugă alcool, dar care se deosebește de acesta prin faptul că este aromat cu un amestec de pelin și alte ierburi sau condimente. Primul care a folosit cuvântul vermouth ca denumire comercială este Antonio Benedetto Carpano, din Torino, Italia, în 1786. El s-a inspirat din rețeta germanilor pentru vinul pelin, în limba germană pelinul și vinul pelin numindu-se “Wermut”

Garrone Bianco 1L este cel mai vândut din gama Vermouth Garrone. Este produs din ierburi alpine selectate și mirodenii exotice amestecate cu vinuri de cea mai înaltă calitate. Are o culoare aurie ușoară și un gust aromat plăcut.

În ceea ce privește compoziția sa, vermutul trebuie să fie cel puțin 75% vin.

Garrone Bianco 1L este de obicei sec și se poate bea ca aperitiv simplu, dar mult mai mult se folosește în cocteilurile de tip Martini, alături de gin sau votcă.

Profil Garrone

Vermutul are nevoie de timp pentru a se odihni, uneori de multe luni, pentru ca aromele să se poată integra corect – vermutul gustat direct din butoi poate fi imposibil de consumat, chiar dacă zahărul adăugat echilibrează amărăciunea și ajută stabilitatea.

Cinzano este primul brand din lume care a creat un vermut alb, imediat după cel de-al doilea război mondial.

Încă de începuturi, acum mulți ani în urmă, vermutul a fost o bază solidă a băuturii italiene. Destul de ciudat, deși avem tendința să-l vedem ca fiind în principal un ingredient de cocktail, în Italia se bea pur și simplu – adesea doar cu coajă de lămâie și gheață într-un pahar de vin sau în cupe.

Pentru o băutură mai lungă (longdrink), încercați să amestecați două părți vermut și o parte sifon la care adăugați și ceva gheață și lămâie, așa cum ați face în cazul unui G&T.

Site oficial produs

Informații suplimentare

Cantitate

1L

Tara origine

Italia

Meniu

Garrone Bianco 1L 16%

Garrone Bianco 1L 16%