Cointreau Liqueur 0.7L 40%
84,46 lei
Cointreau Liqueur 0.7L este cel mai bun triplu sec la nivel mondial ce are in portofoliu numeroase premii internationale, avand o istorie de peste 170. Reteta si procedeu de distilare revolutionar care a permis producerea acestui lichior triplu sec a ramas neschimbata pana in prezent. Crearea acestui produs se obtine prin macerarea cojilor de portocale dulci si amare atent selectionate pentru o zi in alcool dupa care aceta este triplu distilat pentru a ajunge la o tarie de 40 % volume alcool. Acest produs superior se poate consuma simplu sau in diferite retete de cocktailuri.
Cointreau Liqueur 0.7L este un triplu sec produs în Saint-Barthélemy-d’Anjou, Franţa. Este savurat ca aperitiv sau digestiv şi este nelipsit din cocktailuri celebre, precum Margarita sau Cosmopolitan. Inventat de Edouard Cointreau în 1849, lichiorul respectă cu stricteţe reţeta originală şi în zilele noastre, fiind considerat cel mai bun lichior de portocale din lume. Portocalele folosite sunt atent selecţionate şi provin mai ales din Spania, Brazilia, Haiti şi Macedonia. Reţeta premiată în repetate rânduri rămâne în continuare un secret de familie.
De la crearea sa în 1849, Cointreau Liqueur 0.7L a întrupat spiritul de pionierat și măiestria minuțioasă a fondatorului său. Rețeta originală a casei, ritualurile și angajamentul față de calitate au fost transmise prin generații de Cointreau , transformând un nume de familie într-un brand internațional.Reteta si procedeu de distilare revolutionar care a permis producerea acestui lichior triplu sec a ramas neschimbata pana in prezent. Crearea acestui produs se obtine prin macerarea cojilor de portocale dulci si amare atent selectionate pentru o zi in alcool dupa care aceta este triplu distilat pentru a ajunge la o tarie de 40 % volume alcool. Acest produs superior se poate consuma simplu sau in diferite retete de cocktailuri.
Cointreau Liqueur 0.7L este cel mai bun triplu sec la nivel mondial ce are in portofoliu numeroase premii internationale, avand o istorie de peste 170. Reteta si procedeu de distilare revolutionar care a permis producerea acestui lichior triplu sec a ramas neschimbata pana in prezent. Crearea acestui produs se obtine prin macerarea cojilor de portocale dulci si amare atent selectionate pentru o zi in alcool dupa care aceta este triplu distilat pentru a ajunge la o tarie de 40 % volume alcool. Acest produs superior se poate consuma simplu sau in diferite retete de cocktailuri.
Profilul de arome al lui Cointreau este o simfonie de dualități neașteptate: are o prospețime instantaneu, dar persistă pe palat, este un amestec armonios de note nuanțate, dar rămâne intens portocaliu. În cocktail-uri, Cointreau servește ca un amplificator de arome, ajutând la dezvăluirea celorlalte ingrediente în timp ce aduce echilibru, profunzime și prospețime amestecului.
Informații suplimentare
Greutate | 0,7 kg |
---|---|
Cantitate | 0.70L |
Tara origine | Franta |
Reviews
There are no reviews yet.