rosu

  • tortuga rosu 1 1 1

    TORTUGA ROSU

    Arată o puritate a fructului impresionantă, fiind extrem de bine dozat, complex și concentrat, cu o structură atletică vibrantă, foarte bine definită. Își echilibrează aromele puternice de coacăze negre, de gemuri de mure și de vișine amărui, cu impresii de eucalipt, de fum, bacon, ciocolată neagră, anason și espresso și le asează pe toate pe un fundal delicat de vanilie. Gustul bogat pleacă suculent, consistent și copt, cu accente savuroase de fructe de pădure și ciocolată neagră, cu unele “motive” florale. Stă pe o structură taninoasă bine rotunjită, iar mineralitatea salină și aciditatea suculentă pun în valoare fructul copt și sustin postgustul lung, fructat și persistent.

  • sur mer rosu 1

    SUR MER PINOT NOIR

    Impresionează de la primul contact prin concentrarea fructată pe care o arată, prin tipicitate, complexitate şi explozie. Îşi trasează construcţia aromatică în tuşe generoase şi precise de dulceaţă de cireşe amare, de coacăze negre, mure şi prune afumate, pe care le aşează pe un fundal aromatic de vanilie, ciocolată neagră, piele tăbăcită, lemn dulce, şi scorţişoară. Gustul este concentrat şi delicat în acelaşi timp, cu un bun echilibru între taninurile prezente, atletice, dar bine şlefuite şi aciditatea suculentă, de cireșe amărui. Combinaţia taninuri – aciditate îl articulează şi conferă postgustului fructat precizie şi stil, lăsând în urma impresii aromatice de fructe roşii, ciocolată neagră şi condimente dulci.

Meniu