rasova

  • imperfect alb 1 1

    IMPERFECT ALB

    Un vin cu o personalitate aparte, prezent, elegant, complex și foarte expresiv. Nu face niciun fel de concesii în privința modului de exprimare, etalându-și aromele în “valuri” parfumate. Aroma intensă de strugure dulce și copt este cea care deține rolul principal, fiind susținută și echilibrată perfect de tonurile secundare de piersica albă, de flori de iasomie și de caprifoi, de coajă de portocală și piper alb. Gustul sau precis și echilibrat readuce în prim-plan nota de strugure copt, dar nu uită nici de senzațiile proaspete de mandarine și mere verzi. Aciditatea medie, completată de către o mineralitate salină, conferă vinului suculență și o structură crocantă și revigorează postgustul susținut, fructat și tonic.

  • imperfect roze 2 1 1 1 1

    IMPERFECT ROSE

    Un vin roze cu o personalitate distinctă, complex şi elegant, ce impresionează de la primul contact prin modul în care reuşeşte să combine senzaţiile expresive şi bogate de zmeură, de căpşune, rodie şi piersică coaptă, cu tonuri catifelate, bine reprezentate şi echilibrate, de vanilie, ceară şi pandişpan. Gustul consistent şi fructat atacă cu o suită de senzaţii fructate, suculente şi răcoritoare, după care se lasă condus de combinaţia dintre tentele vanilate şi nişte impresii condimentat-minerale, lejer sărate. Aciditatea revigorantă şi precisă de grapefruit roşu îi conferă prospeţime şi dimensiune şi amplifică senzaţiile fructate ale postgustului amplu şi intens.

  • sur mer rosu 1

    SUR MER PINOT NOIR

    Impresionează de la primul contact prin concentrarea fructată pe care o arată, prin tipicitate, complexitate şi explozie. Îşi trasează construcţia aromatică în tuşe generoase şi precise de dulceaţă de cireşe amare, de coacăze negre, mure şi prune afumate, pe care le aşează pe un fundal aromatic de vanilie, ciocolată neagră, piele tăbăcită, lemn dulce, şi scorţişoară. Gustul este concentrat şi delicat în acelaşi timp, cu un bun echilibru între taninurile prezente, atletice, dar bine şlefuite şi aciditatea suculentă, de cireșe amărui. Combinaţia taninuri – aciditate îl articulează şi conferă postgustului fructat precizie şi stil, lăsând în urma impresii aromatice de fructe roşii, ciocolată neagră şi condimente dulci.

  • tortuga alb 2 1 1

    TORTUGA ALB

    Odată cu primele arome care le revarsă din pahar îti arată că are o eleganță aparte. Echilibrează într-un mod foarte interesant tonurile „colorate” de citrice coapte, de flori și fructe exotice, cu impresii generoase de vanilie, unt și condimente uscate, peste care asterne un strat delicat de note sărate. Gustul său intens și bine proporționat are parte de susținere din partea acidității suculente și din partea mineralității sărate, care îsi pune amprenta și asupra postgustului amplu. Partea finală a gustului îsi pastrează intensitatea aromatică, dar și complexitatea în expresie, capatând dimensiune datorită senzațiilor citrice vii și a notelor de vanilie și patiserie.

  • tortuga rosu 1 1 1

    TORTUGA ROSU

    Arată o puritate a fructului impresionantă, fiind extrem de bine dozat, complex și concentrat, cu o structură atletică vibrantă, foarte bine definită. Își echilibrează aromele puternice de coacăze negre, de gemuri de mure și de vișine amărui, cu impresii de eucalipt, de fum, bacon, ciocolată neagră, anason și espresso și le asează pe toate pe un fundal delicat de vanilie. Gustul bogat pleacă suculent, consistent și copt, cu accente savuroase de fructe de pădure și ciocolată neagră, cu unele “motive” florale. Stă pe o structură taninoasă bine rotunjită, iar mineralitatea salină și aciditatea suculentă pun în valoare fructul copt și sustin postgustul lung, fructat și persistent.

Meniu