Oprisor

  • Crama Oprisor Rusalca Alba 0.75L

    Crama Oprisor Rusalca Alba Sec 0.75L 13.5%

    Crama Oprisor Rusalca Alba 0.75L este un vin cu caracter aristocrat care infatiseaza perfect particularitatile de soi a unor struguri raspanditi pe culturile viticole ale tarii noastre (Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Chardonnay si Riesling). In prima instanta rafinamentul Chardonnay-ului iese la iveala, completat perfect de aroma impunatoare a Sauvignonului, caracterul mieros si verva Rieslingului, precum si structura armonioasa a Pinot Grisului.

  • Crama Oprisor Dragaica Rosie 0.75L

    Crama Oprisor Dragaica Rosie Sec 0.75L 14%

    Crama Oprisor Dragaica Rosie 0.75L prezinta o nuanta cromatica intensa, iar olfactiv remarca aromele de prune si coacaze dar si usoare note de lemn parjolit, dar si urme vegetale (ciocolata cu lapte). Pluralitatea de arome, caracterul echilibrat, dar si alte proprietati arata importanta Dragaicei in cultura olteneasca, regasita la nivelul acestui vin de creatie pura facut pentru a incanta inimile tuturor juvetilor. Bun pentru a fi consumat la o temperatura de 18-20 grade Celsius in compania preparatelor din carne rosie sau a branzeturilor tari.

  • Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L

    Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L 14%

    Crama Oprisor Cabernet Sauvignon 0.75L este ideal pentru cei care isi doresc un vin corpolent, cu un continut ridicat de tanini care sa potenteze gustul mancarurilor pe baza de carne rosie. Strugurii Cabernet Sauvignon folositi pentru producerea acestui vin beneficiaza din plin de conditiile optime pentru a ajunge la maturitate, fiind cultivati pe Dealurile Olteniei, o regiune renumita pentru cultura vitei de vie. Culoarea acestuia este una intensa, de un rubiniu inchis, cu mici inflexiuni indigo. La miros se resimt note de cirese negre si afine dar si note vegetale de trufe amarui.

  • Crama Oprisor Smerenie 0.75L 14%

    Inca de la prima prelingere in pahar, Crama Oprisor Smerenie 0.75L distins se remarca printr-o culoare sobra de grena, dar si prin usoare reflexii visinii. Puternic si corpolent, integreaza o aciditate buna si este usor condimentat. Se recomanda decantarea sa vreme de 1 ora inainte de consum. Temperatura optima de servire este de 18-20 grade Celsius. Perfect pentru a se asocia culinar cu preparatele din carne rosie, (vitel, porc,oaie), dar si de vanat mic (iepure, fazan) sau mijlociu.

Meniu