lichior

  • CAROLANS IRISH CREAM 17% 1L

    Brand:Carolans

    Sortimentul Carolan’s Irish Cream 1L este comercializat în peste 80 de ţări, unde gustul său bogat şi expresiv este extrem de apreciat, dovadă fiind numeroasele premii obţinute în cadrul competiţiilor de profil. Raportul excelent calitate-preţ, ingredientele atent selecţionate şi ambalajul elegant şi atractiv au avut o contribuţie majoră la succesul brandului pe pieţele din întreaga lume.

  • MALIBU 21% 1L

    MALIBU 21% 1L

    Brand:Malibu

    Băuturile cu aromă tropicală sunt revigorante, fiind alegerea potrivită pentru zilele toride de vară. Malibu 21% 1L este cel mai bine vândut sortiment de rom cu aromă de nucă de cocos din lume, iar gustul său exotic te poartă cu gândul către plajele din Caraibe.

  • JAGERMEISTER 35% 1L

    JAGERMEISTER 35% 1L

    JAGERMEISTER 35% 1L este originar din Germania şi este cel mai popular digestiv din lume. Sortimentul are în compoziţie 56 de ierburi aromatice şi condimente, care conferă un caracter unic acestei băuturi.

  • Amaretto Disaronno 0 7L 28

    Amaretto Disaronno 0.7L 28%

    Brand:Disaronno

    În perioada Renaşterii, lichiorul era considerat o băutură medicinală. La începutul anilor 1900, Domenico Reina găseşte o reţetă din epoca Renascentistă şi decide să creeze şi să comercializeze sortimentul în Milano. Astfel ia naştere Amaretto Disaronno 0.7L , un sortiment absolut fascinant, în compoziţia căruia se regăseşte ulei din sâmbure de caisă, dar şi o esenţă realizată din 17 fructe şi plante aromatice. Lichiorul se bucură şi astăzi de o apreciere fantastică în rândul consumatorilor, cu atât mai mult cu cât creează o bază splendidă pentru mai bine de 100 de tipuri de cocktailuri.

  • Jagermeister 0.7L2GL

    Jagermeister 0.7L 35% + 2 Pahare

    Jagermeister 0.7L este originar din Germania şi este cel mai popular digestiv din lume. Sortimentul are în compoziţie 56 de ierburi aromatice şi condimente, care conferă un caracter unic acestei băuturi. Printre ingredientele care conturează aroma inedită a lichiorului se numără şi coji de portocală, lemn dulce, anason, seminţe de mac, şofran, ghimbir şi ginseng. Ingredientele sunt pisate şi infuzate în apă şi alcool timp de 2-3 zile, după care mixtura este filtrată şi lăsată la maturat în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de un an. Apoi lichiorul este filtrat din nou şi amestecat cu zahăr, caramel şi alcool. Tradiţional, Jagermeister se savurează într-un shot, însă poate fi consumat şi într-un long drink.

  • Cointreau Liqueur 0.7L

    Cointreau Liqueur 0.7L 40%

    Brand:Cointreau

    Cointreau Liqueur 0.7L este cel mai bun triplu sec la nivel mondial ce are in portofoliu numeroase premii internationale, avand o istorie de peste 170. Reteta si procedeu de distilare revolutionar care a permis producerea acestui lichior triplu sec a ramas neschimbata pana in prezent. Crearea acestui produs se obtine prin macerarea cojilor de portocale dulci si amare atent selectionate pentru o zi in alcool dupa care aceta este triplu distilat pentru a ajunge la o tarie de 40 % volume alcool. Acest produs superior se poate consuma simplu sau in diferite retete de cocktailuri.

  • Sheridans 0.7L

    Sheridan’s 0.7L 15.5%

    Lichiorul Sheridan’s 0.7L este unic atât din punct de vedere aromatic, cât şi estetic. Sortimentul irlandez a fost lansat pe piaţă relativ recent, în anul 1994 şi se bucură de aprecierea amatorilor de lichior din întreaga lume. Gustul Sheridan’s este compus din două lichioruri separate, care împreună formează o combinaţie aromatică armonioasă, frumos echilibrată şi seducătoare. Lichiorul negru are aromă pregnantă de cafea şi whisky, în timp ce lichiorul alb are aromă de ciocolată albă. Sortimentul poate fi savurat simplu sau într-un cocktail sofisticat.

Meniu