Grey Goose

  • Grey Goose 3L 40%

    Grey Goose 3L 40%

    Fiecare sticlă de Grey Goose 3L are în compoziţie cel mai bun grâu de toamnă, cultivat în fermele din jurul regiunii Picardy, situată în Nordul Franţei. Acest grâu este folosit adesea pentru a obţine faimoasele baghete franţuzeşti şi alte produse de patiserie la fel de gustoase. După ce grâul a fermentat şi a fost distilat, acesta călătoreşte spre sud, în Gensac La Pallue, localitate situată din regiunea Cognac, unde este amestecat cu apă de izvor de o puritate remarcabilă, filtrată prin calcar.

  • Grey Goose 1L

    Grey Goose 1L 40%

    Fiecare sticlă de Grey Goose 1L are în compoziţie cel mai bun grâu de toamnă, cultivat în fermele din jurul regiunii Picardy, situată în Nordul Franţei. Acest grâu este folosit adesea pentru a obţine faimoasele baghete franţuzeşti şi alte produse de patiserie la fel de gustoase. După ce grâul a fermentat şi a fost distilat, acesta călătoreşte spre sud, în Gensac La Pallue, localitate situată din regiunea Cognac, unde este amestecat cu apă de izvor de o puritate remarcabilă, filtrată prin calcar.

  • Grey Goose 0 7L 40%

    Grey Goose 0.7L 40%

    Fiecare sticlă de Grey Goose 0.7L are în compoziţie cel mai bun grâu de toamnă, cultivat în fermele din jurul regiunii Picardy, situată în Nordul Franţei. Acest grâu este folosit adesea pentru a obţine faimoasele baghete franţuzeşti şi alte produse de patiserie la fel de gustoase. După ce grâul a fermentat şi a fost distilat, acesta călătoreşte spre sud, în Gensac La Pallue, localitate situată din regiunea Cognac, unde este amestecat cu apă de izvor de o puritate remarcabilă, filtrată prin calcar.

Meniu