BOURBON WHISKY

Denumirea se referă la sortimentele americane de whisky, obţinute din macerat cu conţinut de porumb de minimum 51% – maximum 79%, secara (rareori grâu) şi malţ de orz. De obicei bourbonul este dublu distilat la o temperatură de max. 80° şi maturat timp de cel puţin 2 ani în butoaie noi din lemn de stejar american rumenite la interior. După extragerea whisky-ului, butoaiele de bourbon sunt folosite peste tot în lume pentru învechirea altor tipuri de băuturi precum vinul, romul sau berea, de unde acestea împrumută note specifice.

  • Jim Beam White Label 1L 40%

    Jim Beam White Label 0.7L 40%

    Brand:Jim Beam

    Jim Beam White 0.7L este un burbon elegant nascut din pasiune. Aceasta bautura fina a carei reteta a fost desavarsita in urma cu 200 de ani, a captat atentia oamenilor din intreaga lume datorita elegantei si a caracterului inovator. Cel mai apreciat aspect este oferit de faptul ca burbonul Jim Beam White isi pastreaza caracteristicile specifice, chiar daca este produs si comercializat la scara globala.

Meniu