BOURBON WHISKY
Denumirea se referă la sortimentele americane de whisky, obţinute din macerat cu conţinut de porumb de minimum 51% – maximum 79%, secara (rareori grâu) şi malţ de orz. De obicei bourbonul este dublu distilat la o temperatură de max. 80° şi maturat timp de cel puţin 2 ani în butoaie noi din lemn de stejar american rumenite la interior. După extragerea whisky-ului, butoaiele de bourbon sunt folosite peste tot în lume pentru învechirea altor tipuri de băuturi precum vinul, romul sau berea, de unde acestea împrumută note specifice.
-
Jim Beam White Label 0.7L 40%
Jim Beam White 0.7L este un burbon elegant nascut din pasiune. Aceasta bautura fina a carei reteta a fost desavarsita in urma cu 200 de ani, a captat atentia oamenilor din intreaga lume datorita elegantei si a caracterului inovator. Cel mai apreciat aspect este oferit de faptul ca burbonul Jim Beam White isi pastreaza caracteristicile specifice, chiar daca este produs si comercializat la scara globala.
61,67 lei Adaugă în coș