BOURBON WHISKY

Denumirea se referă la sortimentele americane de whisky, obţinute din macerat cu conţinut de porumb de minimum 51% – maximum 79%, secara (rareori grâu) şi malţ de orz. De obicei bourbonul este dublu distilat la o temperatură de max. 80° şi maturat timp de cel puţin 2 ani în butoaie noi din lemn de stejar american rumenite la interior. După extragerea whisky-ului, butoaiele de bourbon sunt folosite peste tot în lume pentru învechirea altor tipuri de băuturi precum vinul, romul sau berea, de unde acestea împrumută note specifice.

  • Jack Daniel’s Cradle 3L 40%

    Mireasma rasinilor poate fi detectata asemeni unui parfum suav. Gustul complex este definit de dulceata, prospetime si condimente. La prima atingere pot fi detectate aromele de ciocolata condimentata cu scortisoara si fructe uscate, dar si cele placute de portocala si lemn de artar. Finish-ul care a consacrat acest Jack Daniel’s Cradle 3L deosebit este persistent, dulce si lemnos.

    Cadrul mobil care însoţeşte sticla are rolul de a asista turnarea băuturii în pahar. Orice colecţionar sau amator de sortimente Jack Daniel’s ar trebui să aibă o astfel de sticlă acasă.

Meniu