VIN ROSU

Vinurile sunt clasificate în funcţie de cantitatea de zaharuri conţinută: sec 2 – 4g/l, demisec 4 – 12g/l, demidulce 12 – 50g/l şi dulce, peste 50g/l. Vinul este recomandat de “denumirea de origine”, care defineşte geografic regiunea viticolă de provenienţă a acestuia.

  • Budureasca Origini Cabernet Sauvignon 0 75L 14 5%

    Budureasca Origini Cabernet Sauvignon 0.75L 14.5%

    Acest Budureasca Origini Cabernet Sauvignon 0.75L este un excepțional vin de desert ce se poate savura ca atare. Este însă foarte bun și alături de diverse prăjituri fine din ciocolată sau fructe roșii. În plus, cei care iubesc combinațiile dulce-sărat îl pot combina și cu brânzeturi, mai ales la finalul mesei.

  • Budureasca Premium Cabernet Sauvignon 0 75L 14%

    Budureasca Premium Cabernet Sauvignon 0.75L 14%

    Budureasca Premium Cabernet Sauvignon 0.75L este de culoare rubiniu închis, cu nas interesant format din note de fructe de pădure cu accente de tutun. Vinul este corpolent, cu gust bogat de mure și cireșe negre, în care se simt taninurile foarte bine integrate. Strugurii din soiul Cabernet Sauvignon își ating maturitatea ceva mai lent și sunt, de obicei, ultimii recoltați din viile noastre. Vinul este produs dintr-o recoltă de maximum 8 tone pe hectar. În timpul recoltării manuale sunt selectați doar cei mai sănătoși ciorchini. Strugurii sunt lăsați apoi să fermenteze de la 15 până la 25 zile în tancuri de inox cu recirculare

  • Budureasca Premium Shiraz 0 75L 14 5%

    Budureasca Premium Shiraz 0.75L 14.5%

    Budureasca Premium Shiraz 0.75L are culoare rubiniu închis, cu nas complex dominat de arome de mure. Shiraz Premium este corpolent, cu taninuri ferme, având un gust puternic de fructe de pădure acompaniat de accente fine de piper.Budureasca Premium Shiraz 0.75L este perfect cu preparate picante din carne tocată sau fripturi din carne de vită. Sugestia noastră – moussaka din carne de porc sau lasagna bolognese.

  • Rara Neagra de Purcari 0 75L 13 5%

    Rara Neagra de Purcari 0.75L 13.5%

    Rara Neagră este un soi vechi, foarte răspândit în podgoriile din Republica Moldova. Sortimentul creat de Purcari este obţinut exclusiv din struguri Rară Neagră atent selecţionaţi, recoltaţi manual şi vinificaţi prin metoda tradiţională. Astfel, iubitorii de vin roşu vor descoperi un sortiment elegant şi graţios, frumos echilibrat, care captivează de la prima degustare. Rară Neagră de Purcari se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne la grătar, frigărui sau biftec de porc. Temperatura optimă de servire este de 18-20°С.

  • JP Chenet Cabernet Syrah Red 0.75L 13%

    Acest Cabernet Syrah fascinant este obţinut din struguri culeşi din podgorii atent selecţionate aflate în sudul Franţei, mai exact din regiunea Languedoc. Sortimentul este un vin roşu expresiv, uşor de băut, dominat de arome de fructe roşii şi note condimentate. Strugurii sunt culeşi la maturitate, fermentaţi timp de 6-12 ore la temperatură controlată şi presaţi uşor. Pentru a păstra aromele bogate ale vinului, acesta este maturat în cisterne din oţel inoxidabil. JP Chenet Cabernet Syrah este recomandat a fi servit alături de preparate pe bază de carne roşie, salate şi diverse feluri de brânză. Vinul se adresează în special celor care apreciază sortimentele elegante, cu profil aromatic intens.

Meniu