VIN ROSU
Vinurile sunt clasificate în funcţie de cantitatea de zaharuri conţinută: sec 2 – 4g/l, demisec 4 – 12g/l, demidulce 12 – 50g/l şi dulce, peste 50g/l. Vinul este recomandat de “denumirea de origine”, care defineşte geografic regiunea viticolă de provenienţă a acestuia.
-
Crama Oprisor Smerenie 0.75L 14%
Inca de la prima prelingere in pahar, Crama Oprisor Smerenie 0.75L distins se remarca printr-o culoare sobra de grena, dar si prin usoare reflexii visinii. Puternic si corpolent, integreaza o aciditate buna si este usor condimentat. Se recomanda decantarea sa vreme de 1 ora inainte de consum. Temperatura optima de servire este de 18-20 grade Celsius. Perfect pentru a se asocia culinar cu preparatele din carne rosie, (vitel, porc,oaie), dar si de vanat mic (iepure, fazan) sau mijlociu.
154,70 lei Citește mai mult -
Schwaben Wein Bag-in-Box Merlot 10L 13.5%
Vinul Schwaben Wein Merlot Bag-in-Box îmbină cu măiestrie bogăția aromei de fructe negre cu catifelarea taninilor, oferind o experiență de degustare rafinată și oportunitatea de a savura acest vin de calitate într-un ambalaj modern și practic.
160,00 lei Adaugă în coș -
Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Rosu 0.75L 14.5%
Tenuta Ulisse 10 Vendemmie Rosu 0.75L 14.5% se savurează ca aperitiv sau alături de preparate pe bază de carne roşie, la o temperatură recomandată de 18 grade Celsius, ideală pentru a descoperi pe deplin nuanţele aromatice ale vinului.
196,35 lei Adaugă în coș -
Cramele Recas La Stejari Merlot 0.75L 15%
Oenologul Nora Iriarte și-a pus amprenta pe acest vin excepțional Cramele Recas La Stejari Merlot 0.75L, iar experiența și măiestria sa aduc în fiecare pahar aromele mai multor terroir-uri cu vii cu o vârstă medie de 10 ani. Strugurii sunt culeși manual și desciorchinați, apoi macerați în vase de inox timp de 10 zile. La final, licoarea este învechită în 22 de baricuri noi originare din Franța, pentru o perioadă de 9 luni, pentru ca apoi să fie îmbuteliată fără filtrare și maturată suplimentar în sticlă 18 luni.
255,85 lei Adaugă în coș