VIN ROSU

Vinurile sunt clasificate în funcţie de cantitatea de zaharuri conţinută: sec 2 – 4g/l, demisec 4 – 12g/l, demidulce 12 – 50g/l şi dulce, peste 50g/l. Vinul este recomandat de “denumirea de origine”, care defineşte geografic regiunea viticolă de provenienţă a acestuia.

  • Rara Neagra de Purcari 0 75L 13 5%

    Rara Neagra de Purcari 0.75L 13.5%

    Rara Neagră este un soi vechi, foarte răspândit în podgoriile din Republica Moldova. Sortimentul creat de Purcari este obţinut exclusiv din struguri Rară Neagră atent selecţionaţi, recoltaţi manual şi vinificaţi prin metoda tradiţională. Astfel, iubitorii de vin roşu vor descoperi un sortiment elegant şi graţios, frumos echilibrat, care captivează de la prima degustare. Rară Neagră de Purcari se potriveşte foarte bine alături de preparate pe bază de carne la grătar, frigărui sau biftec de porc. Temperatura optimă de servire este de 18-20°С.

  • Cricova Vin Hartie Merlot Rosu 0.75L 12%

    Gama „Hartie” și „Papirus” este o serie specială de vinuri tinere, produse după metoda traditională, dar cu folosirea unor tehnologii de ultimă oră, din struguri de calitate de soiuri clasice europene: Cabernet, Merlot, Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon, Aligote etc. Aceste vinuri ușoare se disting printr-un buchet fin, gust armonios și culoarea specifică fiecărui soi aparte. Se remarcă prin culoarea sa rubinie-închisă și prin buchetul suav, cu accente ușoare de migdale, vanilie, violete. Gustul proaspăt este suplu și catifelat, cu accente de ciocolată și prune coapte. Se recomandă a fi servit cu mușchi de vită la grătar, căprioară, rață și iepure de câmp.

  • Cricova Vin Hartie Cabernet Sauvignon Rosu 0.75L 13%

    Vinul rosu Cricova Cabernet Rosu este un vin de o înaltă calitate ce îți va răsfăța simțurile și îți va crea o stare de spirit bună. Gustul proaspăt al vinului este plin, catifelat şi irepetabil prin suplețea sa.  Strugurii sunt recoltați manual la maturitate deplină, se sortează minuțios, se desciorchinează și se supun procesului de vinificare. Fermentarea are loc pe boștină, la temperaturi controlate de 28 – 30 °C.

  • JP Chenet Cabernet Syrah Red 0 75L 13%

    JP Chenet Cabernet Syrah Red 0.75L 13%

    Acest Cabernet Syrah fascinant este obţinut din struguri culeşi din podgorii atent selecţionate aflate în sudul Franţei, mai exact din regiunea Languedoc. Sortimentul este un vin roşu expresiv, uşor de băut, dominat de arome de fructe roşii şi note condimentate. Strugurii sunt culeşi la maturitate, fermentaţi timp de 6-12 ore la temperatură controlată şi presaţi uşor. Pentru a păstra aromele bogate ale vinului, acesta este maturat în cisterne din oţel inoxidabil. JP Chenet Cabernet Syrah este recomandat a fi servit alături de preparate pe bază de carne roşie, salate şi diverse feluri de brânză. Vinul se adresează în special celor care apreciază sortimentele elegante, cu profil aromatic intens.

Meniu