VIN ROSU

Vinurile sunt clasificate în funcţie de cantitatea de zaharuri conţinută: sec 2 – 4g/l, demisec 4 – 12g/l, demidulce 12 – 50g/l şi dulce, peste 50g/l. Vinul este recomandat de “denumirea de origine”, care defineşte geografic regiunea viticolă de provenienţă a acestuia.

  • CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 1 5L (Woodbox)

    CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 1.5L (Woodbox)

    CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 1.5L (Woodbox) prezinta o culoare rubinie superba. La o prima evaluare olfactiva incanta printr-o combinatie de fructe rosii si negre ca zmeura, prune, coacaze negre si cirese. Maturarea in baricuri noi de stejar frantuzesc aduce densitate vinului dar si complexitate prin note fine de vanilie, scortisoara, tabac si piele.

  • CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 3x0 75L (Woodbox)

    CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 3×0.75L (Woodbox)

    CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 0.75L (Woodbox) prezinta o culoare rubinie superba. La o prima evaluare olfactiva incanta printr-o combinatie de fructe rosii si negre ca zmeura, prune, coacaze negre si cirese. Maturarea in baricuri noi de stejar frantuzesc aduce densitate vinului dar si complexitate prin note fine de vanilie, scortisoara, tabac si piele.

  • MAGMA Selected Dried Berries 0 75L

    MAGMA – Selected Dried Berries 3×0.75L

    Pentru a obține cel mai sofisticat rezultat, am acordat răbdarea cuvenită strugurilor care se îmbogățesc în procesul de uscare, așadar acest vin este puternic, aromat și rafinat. Cunoscută pentru realizarea vinurilor de tip “Amarone”, metoda deshidratării creează un echilibru sublim între zahărul rezidual, aciditate și copolența vinului MAGMA – Selected Dried Berries 0.75L

  • CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 6x0 75L (Woodbox)

    CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 6×0.75L (Woodbox)

    CONSTANTIN 60 Cabernet Sauvignon 0.75L (Woodbox) prezinta o culoare rubinie superba. La o prima evaluare olfactiva incanta printr-o combinatie de fructe rosii si negre ca zmeura, prune, coacaze negre si cirese. Maturarea in baricuri noi de stejar frantuzesc aduce densitate vinului dar si complexitate prin note fine de vanilie, scortisoara, tabac si piele.

Meniu