VIN ALB

Vinurile sunt clasificate în funcţie de cantitatea de zaharuri conţinută: sec 2 – 4g/l, demisec 4 – 12g/l, demidulce 12 – 50g/l şi dulce, peste 50g/l. Vinul este recomandat de “denumirea de origine”, care defineşte geografic regiunea viticolă de provenienţă a acestuia.

  • BUDUREASCA SABRIZE SAUVIGNON BLANC 0.75L

    Denumirea de Sabrize provine de la cuvintele „sand” – nisip, „sea” – mare și „breeze” – briză. Colecția a fost gândită pornind de la terroir-ul care caracterizează viile Budureasca. Identitatea vizuală are în centrul atenției fosilele de melci marini și scoici descoperite în solul parcelelor noastre, datând de pe vremea când Marea Sarmatică se întindea pe ceea ce astăzi numim Viile Budureasca. Cele mai multe fosile au fost descoperite chiar pe parcelele de viță-de-vie din care am cules strugurii folosiți pentru a crea cele patru vinuri seci din colecția Sabrize.

  • Budureasca Bristena Tamaioasa Romaneasca 0.75L

    Budureasca Bristena Tamaioasa Romaneasca 0.75L 13.5%

    Budureasca Bristena Tamaioasa Romaneasca 0.75L este un vin de culoare galben pai, cu nas puternic compus din flori de soc și lime. Gust plăcut de piersici, îmbogățit cu accente de citrice, cu o aciditate proaspătă pe palatin. Finalul este lung și catifelat.Recomandăm servirea vinului Budureasca Bristena Tamaioasa Romaneasca 0.75L mai ales alături de deserturi elegante și ușor acrișoare pe bază de fructe. Poate fi servit ca atare sau alături de brânzeturi ușoare, pentru cei ce preferă asocierea de gusturi dulce-sărat.

  • Cramele Recas Sole Orange Wine 0.75L 12%

    Creat de Hartley Smithers şi Nora Iriarte, sortimentul Cramele Recas Sole Orange Wine 0.75L obţinut exclusiv din struguri Chardonnay se evidenţiază prin culoarea sa galben-portocalie şi prin paleta aromatică inedită. Nuanţa vinului se datorează faptului că 50% din cantitatea de struguri sunt desciorchinaţi, zdrobiţi şi maceraţi în suc timp de trei săptămâni înainte de a fi amestecaţi cu cealaltă jumătate din cantitate, care a fost supusă unei macerări carbonice fără ferment adăugat.

  • 193610 800 auto

    Schwaben Wein Bag-in-Box Fetească Regala 3L 12%

    Vinul Schwaben Wein Fetească Regală Bag-in-Box este o alegere convenabilă și delicioasă pentru iubitorii de vin, oferindu-le prospețimea și autenticitatea soiului Fetească Regală într-un ambalaj practic și ecologic.

  • VARANCHA Bag in Box Alb de Varancha demisec 3L

    VARANCHA -Bag in Box- Alb de Varancha demisec 3L

    VARANCHA -Bag in Box- Alb de Varancha demisec 3L este un vin alb demisec este un cupaj inedit de Sauvignon Blanc, Feteasca Regala si Muscat Ottonel cu o aroma pregnanta de ananas, pere zemoase si smochine. Corp mediu, aciditate crocanta si post gust proaspat si revigorant.

  • VARANCHA Bag in Box Sauvignon Blanc sec 3L

    VARANCHA -Bag in Box- Sauvignon Blanc sec 3L

    VARANCHA -Bag in Box- Sauvignon Blanc sec 3L este un vin alb sec de culoare galben-verzui, cu o aroma exotica de ananas, pomelo si note discrete de ardei gras. Corpolent cu o aciditate crocanta, intesn si echilibrat de un post gust fructat si revigorant.

  • EPICENTRUM Feteasca Regala&Muscat Ottonel sec 0 75L

    EPICENTRUM – Feteasca Regala&Muscat Ottonel sec 0.75L

    EPICENTRUM – Feteasca Regala&Muscat Ottonel sec 0.75L este un vin alb realizat dintr-un cupaj fin de Feteasca Regala si Muscat Ottonel acest vin prezinta o aroma intensă de fructe exotice ca fructul pasiunii si ananas.

  • EPICENTRUM Sarba&Plavaie sec 0 75L

    EPICENTRUM – Sarba&Plavaie sec 0.75L

    EPICENTRUM – Sarba&Plavaie sec 0.75L este un vin alb sec care exploateaza intregul specific si potential al vinului alb din zona Curburii Carpatilor. Olfactiv vinul prezinta o asociere aromatica intre fructe albe si flori de camp completata de note discrete minerale. Echilibrat si intens, cu un corp mediu, acest vin surprinde prin prospetime si fructuozitate.

  • RASOVA RIVIERA ALB 0.75L

    RASOVA RIVIERA ALB 0.75L are un cupaj din soiurile de struguri Muscat Ottonel si Sauvignon Blan, o culoare galben-pai stralucitoare si arome intense de petale de trandafiri, piersici coapte, ananas si ghimbir. Gustul este bogat are o personalitate aparte, datorita duetului dintre impresiile dulci de fructe exotice, coapte si aciditatea precisa crocanta si suculenta.

  • Crama Oprisor La Cetate Chardonnay 0.75L

    Crama Oprisor La Cetate Chardonnay Sec 0.75L 13.5%

    Crama Oprisor La Cetate Chardonnay 0.75L este de calitate, imbracat in vesmant orasenesc, insufletit in butoaiele traditionale romanesti, acolo unde a dezvoltat un buchet complet de arome datorita retetelor de prelucrare potrivite aplicate asupra sa. Spirit liber, invariabil, facut pentru a atinge culmile placerii si misterele senzoriale ale fiecarui degustor, bun pentru a fi consumat atat ca aperitiv, cat si in asociere cu diferite preparate culinare alese din care nu lipsesc desigur mancarurile traditionale.

  • Crama Oprisor La Cetate Sauvignon Blanc 0.75L

    Crama Oprisor La Cetate Sauvignon Blanc Sec 0.75L 13%

    De calitate extra premium, facut cu ajutorul strugurilor selectati de pe parcelele Oprisorului, Crama Oprisor La Cetate Sauvignon Blanc 0.75L cauta sa bucure mesele tuturor oamenilor intr-o maniera cat se poate de inedita, expunand perfect caracteristicile de soi, dar si particularitatile de clima la care au fost supusi strugurii inainte de cultivare. Reconfortant, complet, cu o aciditate si o tarie bine integrata, de o culoare galben-verzui, acest vin cauta sa faca lucrurile mai usoare in momente caniculare, dar si in jurul meselor acolo unde exista preparate culinare alese. Incercati o reteta ce are la baza carnea de curcan pentru a-l evidentia pe deplin.

  • Crama Oprisor La Cetate Tamaioasa Romaneasca 0.75L

    Crama Oprisor La Cetate Tamaioasa Romaneasca Demisec 0.75L 14.5%

    Crama Oprisor La Cetate Tamaioasa Romaneasca 0.75L este inconjurat de o aciditate vioaie, bine integrata, acolo unde gustativ prezinta degustorului un buchet ispititor de struguri copti, salcam si miere, dar si usoare urme de busuioc. Preferabil a se consuma la o temperatura de 10-12 grade celsius in compania preparatelor din peste, produselor din bucataria mediteraneeana (fructe de mare), servit ca aperitiv sau in compania diferitelor deserturi alese, ornamente cu diferite fructe proaspete sau deshidratate.

Meniu