VIN ALB

Vinurile sunt clasificate în funcţie de cantitatea de zaharuri conţinută: sec 2 – 4g/l, demisec 4 – 12g/l, demidulce 12 – 50g/l şi dulce, peste 50g/l. Vinul este recomandat de “denumirea de origine”, care defineşte geografic regiunea viticolă de provenienţă a acestuia.

  • CERVUS CEPTURUM Feteasca Regala Demisec 0 75L 12 5%

    CERVUS CEPTURUM Feteasca Regala Demisec 0.75L 12.5%

    Cervus Cepturum Fetească Regală este un vin demisec, de culoare verde-gălbui, cu reflexe pale. Gustul expresiv, proaspăt și fructat se armonizează perfect cu aroma florală specifică viței-de-vie în momentul înfloritului.

  • Budureasca Clasic Fume Demisec 0 75L 13 5%

    Budureasca Clasic Fume 0.75L

    Culoarea lui Budureasca Clasic Fume 0.75L aduce aminte consumatorilor de culturile de rapita, dar si de terenurile nesfarsite de vita de vie. Debuteaza in jurul unor arome de struguri copti, si note fine de nectar, care il desavarsesc. La gust se resimt aromele fructate, care ofera un final domol, plin de prospetime. Temperatura optima de servire este de 10-15 grade Celsius.

  • Budureasca Premium Fume 0 75L 13 5%

    Budureasca Premium Fume 0.75L 13.5%

    Budureasca Premium Fume 0.75L are culoare galben pai, cu nas de fructe exotice și note de stejar, care încântă simțurile. Gust proaspăt și complex, de vanilie și gutuie coaptă. Pe palatin se simte delicat și plăcut la nivel de aciditate, iar postgustul este fin și consistent.Budureasca Premium Fume 0.75L se poate asocia excelent alături de pește (mai ales cod sau macrou), aripioare de pui la cuptor, fructe de mare, brânzeturi proaspete și paste carbonara.

  • JP Chenet Colombard Sauvignon 0 75L 11 5%

    JP Chenet Colombard Sauvignon 0.75L 11.5%

    Acest sortiment franţuzesc fermecător este realizat din struguri Colombard 70% şi Sauvignon Blanc 30%, culeşi înainte de a fi complet copţi şi striviți imediat după aceea la temperaturi joase. Pentru a păstra cât mai bine aromele, strugurii sunt fermentaţi la o temperatură foarte joasă. Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv sau alături de preparate pe bază de peşte, fructe de mare şi carne albă. Pentru a beneficia din plin de aromele sale deosebite, consumaţi vinul la o temperatură de 8 – 10°C.

Meniu