Fiecare sortiment de vin este rezultatul unei combinaţii inedite între expresivitatea soiului de strugure, solul specific zonei, condiţiile climatice din anul recoltei şi talentul vinificatorului. Vinul este, fără îndoială, cea mai veche şi îndrăgită băutură alcoolică, având în urmă o istorie de 7000 de ani. Vinul modern a fost creat abia spre începutul anilor 1700, atunci când Arnaud de Pontac începe producţia de vinuri de calitate, folosind o selecţie strictă, vinificare atentă, învechire în crame răcoroase şi randament scăzut.

  • MATEUS ROSE 1L 11%

    MATEUS ROSE 1L 11%

    În anii ‘70, Mateus Rosé era unul dintre cele mai populare vinuri din lume, fiind savurat de Regina Marii Britanii şi de Jimi Hendrix, printre multe alte persoane faimoase. Mateus Rosé Original este un sortiment portughez extrem de plăcut şi graţios, cu o aciditate subtilă care conturează frumos buchetul aromatic, evidenţiindu-l. Sortimentul are o nuanţă îmbietoare şi un buchet delicat, care emană jovialitatea specifică vinurilor tinere. Raportul calitate-preţ este unul excelent pentru acest sortiment. Vinul este ideal pentru a sărbători evenimente deosebite, dar şi ca aperitiv pentru o cină în familie.

  • BUDUREASCA SABRIZE FETEASCA NEAGRA 0.75L

    Denumirea de Sabrize provine de la cuvintele „sand” – nisip, „sea” – mare și „breeze” – briză. Colecția a fost gândită pornind de la terroir-ul care caracterizează viile Budureasca. Identitatea vizuală are în centrul atenției fosilele de melci marini și scoici descoperite în solul parcelelor noastre, datând de pe vremea când Marea Sarmatică se întindea pe ceea ce astăzi numim Viile Budureasca. Cele mai multe fosile au fost descoperite chiar pe parcelele de viță-de-vie din care am cules strugurii folosiți pentru a crea cele patru vinuri seci din colecția Sabrize.

  • BUDUREASCA SABRIZE ROSE 0.75L

    Denumirea de Sabrize provine de la cuvintele „sand” – nisip, „sea” – mare și „breeze” – briză. Colecția a fost gândită pornind de la terroir-ul care caracterizează viile Budureasca. Identitatea vizuală are în centrul atenției fosilele de melci marini și scoici descoperite în solul parcelelor noastre, datând de pe vremea când Marea Sarmatică se întindea pe ceea ce astăzi numim Viile Budureasca. Cele mai multe fosile au fost descoperite chiar pe parcelele de viță-de-vie din care am cules strugurii folosiți pentru a crea cele patru vinuri seci din colecția Sabrize.

  • BUDUREASCA SABRIZE SAUVIGNON BLANC 0.75L

    Denumirea de Sabrize provine de la cuvintele „sand” – nisip, „sea” – mare și „breeze” – briză. Colecția a fost gândită pornind de la terroir-ul care caracterizează viile Budureasca. Identitatea vizuală are în centrul atenției fosilele de melci marini și scoici descoperite în solul parcelelor noastre, datând de pe vremea când Marea Sarmatică se întindea pe ceea ce astăzi numim Viile Budureasca. Cele mai multe fosile au fost descoperite chiar pe parcelele de viță-de-vie din care am cules strugurii folosiți pentru a crea cele patru vinuri seci din colecția Sabrize.

  • BUDUREASCA SABRIZE FUME 0.75L

    Denumirea de Sabrize provine de la cuvintele „sand” – nisip, „sea” – mare și „breeze” – briză. Colecția a fost gândită pornind de la terroir-ul care caracterizează viile Budureasca. Identitatea vizuală are în centrul atenției fosilele de melci marini și scoici descoperite în solul parcelelor noastre, datând de pe vremea când Marea Sarmatică se întindea pe ceea ce astăzi numim Viile Budureasca. Cele mai multe fosile au fost descoperite chiar pe parcelele de viță-de-vie din care am cules strugurii folosiți pentru a crea cele patru vinuri seci din colecția Sabrize.

  • TECTONIC Feteasca Neagra Barrique sec 0 75L

    TECTONIC – Feteasca Neagra Barrique sec 0.75L

    TECTONIC – Feteasca Neagra Barrique sec 0.75L are o culoare superba rosie granata si o aroma specifica de prune, cirese negre si mure. Maturarea in baricuri de stejar completeaza spectrul aromatic cu note discrete de scortisoara, vanilie, piper negru si piele

  • TECTONIC Cabernet Sauvignon & Syrah Barrique sec 0 75L

    TECTONIC – Cabernet Sauvignon & Syrah Barrique sec 0.75L

    TECTONIC – Cabernet Sauvignon & Syrah Barrique sec 0.75L este un cupaj rosu exclusivist realizat din doua soiuri frantuzesti de renume care prezinta o aroma complexa de fructe negre si rosii completata de note fine de vanilie, cuisoare si piper negru.

  • TECTONIC Tamaioasa Romaneasca demisec 0 75L

    TECTONIC – Tamaioasa Romaneasca demisec 0.75L

    TECTONIC – Tamaioasa Romaneasca demisec 0.75L este un vin alb produs din struguri culeși târziu care ne încântă atât prin culoarea galben pai strălucitoare cât și prin aroma pregnantă de pere zemoase, flori de șoc și lychee.

  • TECTONIC Sauvignon Blanc & Chardonnay Fume sec 0 75L

    TECTONIC – Sauvignon Blanc & Chardonnay Fume sec 0.75L

    Corpolent datorat batonajului regulat si cu o aciditate crocanta, vinul TECTONIC – Sauvignon Blanc & Chardonnay Fume sec 0.75L impresioneaza printr-un post gust persistent si revigorant.

  • TECTONIC Traminer Roz demisec 0 75L

    TECTONIC – Traminer Roz demisec 0.75L

    Apreciat pentru aroma sa florala intensa, TECTONIC – Traminer Roz demisec 0.75L este un vin demisec proaspăt și revigorant cu un gust amplu, echilibrat cu note fructate delicioase. Florile sunt considerate a fi mesagerul sentimentelor dar și un simbol al feminității.

  • TECTONIC Roze sec 0 75L

    TECTONIC – Roze sec 0.75L

    TECTONIC – Roze sec 0.75L prezinta o culoare roz somon superba. Olfactiv impresioneaza prin arome primare de fructe de padure ca fragi si zmeura, cirese albe si note citrice de grefruit roz si coaja de portocala.

  • Rose de Purcari 0 75L 13 5%

    Rose de Purcari 0.75L 13.5%

    Rosé de Purcari este un vin proaspăt, delicat şi senzual, potrivit pentru a fi savurat în zilele calde de vară. Mariajul de soiuri Cabernet Sauvignon 60%, Merlot 30% şi Rara Neagră 10% conturează un buchet expresiv, frumos structurat şi bine echilibrat. Vinul este obţinut din struguri recoltaţi manual şi vinificaţi prin metoda tradiţională. Rose de Purcari este un aperitiv excelent, dar se potriveşte foarte bine şi alături de preparate uşoare cu specific mediteranean, brânzeturi aromate sau deserturi cu brânză. Temperatura optima de servire este de 10-12 ℃.

Meniu