Fiecare sortiment de vin este rezultatul unei combinaţii inedite între expresivitatea soiului de strugure, solul specific zonei, condiţiile climatice din anul recoltei şi talentul vinificatorului. Vinul este, fără îndoială, cea mai veche şi îndrăgită băutură alcoolică, având în urmă o istorie de 7000 de ani. Vinul modern a fost creat abia spre începutul anilor 1700, atunci când Arnaud de Pontac începe producţia de vinuri de calitate, folosind o selecţie strictă, vinificare atentă, învechire în crame răcoroase şi randament scăzut.

  • Budureasca Premium Fume 0 75L 13 5%

    Budureasca Premium Fume 0.75L 13.5%

    Budureasca Premium Fume 0.75L are culoare galben pai, cu nas de fructe exotice și note de stejar, care încântă simțurile. Gust proaspăt și complex, de vanilie și gutuie coaptă. Pe palatin se simte delicat și plăcut la nivel de aciditate, iar postgustul este fin și consistent.Budureasca Premium Fume 0.75L se poate asocia excelent alături de pește (mai ales cod sau macrou), aripioare de pui la cuptor, fructe de mare, brânzeturi proaspete și paste carbonara.

  • MATEUS ROSE 1L 11%

    În anii ‘70, Mateus Rosé era unul dintre cele mai populare vinuri din lume, fiind savurat de Regina Marii Britanii şi de Jimi Hendrix, printre multe alte persoane faimoase. Mateus Rosé Original este un sortiment portughez extrem de plăcut şi graţios, cu o aciditate subtilă care conturează frumos buchetul aromatic, evidenţiindu-l. Sortimentul are o nuanţă îmbietoare şi un buchet delicat, care emană jovialitatea specifică vinurilor tinere. Raportul calitate-preţ este unul excelent pentru acest sortiment. Vinul este ideal pentru a sărbători evenimente deosebite, dar şi ca aperitiv pentru o cină în familie.

  • MATEUS ROSE 1L 11%

    MATEUS ROSE 0.75L 11%

    În anii ‘70, Mateus Rosé era unul dintre cele mai populare vinuri din lume, fiind savurat de Regina Marii Britanii şi de Jimi Hendrix, printre multe alte persoane faimoase. Mateus Rosé Original este un sortiment portughez extrem de plăcut şi graţios, cu o aciditate subtilă care conturează frumos buchetul aromatic, evidenţiindu-l. Sortimentul are o nuanţă îmbietoare şi un buchet delicat, care emană jovialitatea specifică vinurilor tinere. Raportul calitate-preţ este unul excelent pentru acest sortiment. Vinul este ideal pentru a sărbători evenimente deosebite, dar şi ca aperitiv pentru o cină în familie.

  • JP Chenet Grenache Cinsault Rose 0 75L 12 5%

    JP Chenet Grenache Cinsault Rose 0.75L 12.5%

    JP Chenet vă propune un vin rose expresiv, realizat din struguri Grenache 70% şi Cinsault 30%, culeşi la maturitate deplină din regiunea Languedoc-Roussillon. Procesul de fermentaţie se desfăşoară la temperaturi scăzute pentru a conserva bogăţia aromelor, iar maturarea are loc în cisterne de oţel inoxidabil. Servit la o temperatură ideală de 9 – 11°C, sortimentul poate fi savurat cu plăcere în orice anotimp şi se potriveşte perfect alături de salate, preparate la grătar şi fructe de mare.

  • JP Chenet Cabernet Syrah Red 0.75L 13%

    Acest Cabernet Syrah fascinant este obţinut din struguri culeşi din podgorii atent selecţionate aflate în sudul Franţei, mai exact din regiunea Languedoc. Sortimentul este un vin roşu expresiv, uşor de băut, dominat de arome de fructe roşii şi note condimentate. Strugurii sunt culeşi la maturitate, fermentaţi timp de 6-12 ore la temperatură controlată şi presaţi uşor. Pentru a păstra aromele bogate ale vinului, acesta este maturat în cisterne din oţel inoxidabil. JP Chenet Cabernet Syrah este recomandat a fi servit alături de preparate pe bază de carne roşie, salate şi diverse feluri de brânză. Vinul se adresează în special celor care apreciază sortimentele elegante, cu profil aromatic intens.

  • JP Chenet Colombard Sauvignon 0.75L 11.5%

    Acest sortiment franţuzesc fermecător este realizat din struguri Colombard 70% şi Sauvignon Blanc 30%, culeşi înainte de a fi complet copţi şi striviți imediat după aceea la temperaturi joase. Pentru a păstra cât mai bine aromele, strugurii sunt fermentaţi la o temperatură foarte joasă. Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv sau alături de preparate pe bază de peşte, fructe de mare şi carne albă. Pentru a beneficia din plin de aromele sale deosebite, consumaţi vinul la o temperatură de 8 – 10°C.

Meniu