Fiecare sortiment de vin este rezultatul unei combinaţii inedite între expresivitatea soiului de strugure, solul specific zonei, condiţiile climatice din anul recoltei şi talentul vinificatorului. Vinul este, fără îndoială, cea mai veche şi îndrăgită băutură alcoolică, având în urmă o istorie de 7000 de ani. Vinul modern a fost creat abia spre începutul anilor 1700, atunci când Arnaud de Pontac începe producţia de vinuri de calitate, folosind o selecţie strictă, vinificare atentă, învechire în crame răcoroase şi randament scăzut.

  • Cramele Recas Sole Chardonnay 0.75L

    Cramele Recas Sole Chardonnay 0.75L 14%

    Cramele Recas Sole Chardonnay 0.75L este un vin cu rapoarte echilibrate de tarie, aciditate, care la nivel gustativ ofera impulsuri de fagure indulcit, si impresii de boabe de struguri proaspeti supusi tineretii. Este bun in asocieri culinare desavarsite pentru a obtine un postgust intens, cele mai preferate variante fiind carnea de pui si curcan preparata la gratar, cuptor sau rotisor, branzeturile fine ( in crusta sau de tip Brie) si a deserturilor de fructe in diferite combinatii.

  • Cramele Recas Sole Feteasca Regala 0.75L

    Cramele Recas Sole Feteasca Regala 0.75L 13.5%

    Cramele Recas Sole Feteasca Regala 0.75L este un vin matur, cu tendinte untoase si nuante de seminte prajite si caise confiate, alaturi de o densitate potrivita si un aspect matasos, ce incorporeaza senzatii iuti de fructe albe (piersici usor crude, ananas necopt), dar intepat si cu note picante de izuri ale unui lemn de salcam inviorat pentru a obtine un gust prelung echilibrat si autentic.

  • Cramele Recas Sole Sauvignon Blanc 0.75L

    Cramele Recas Sole Sauvignon Blanc 0.75L 13.5%

    Cramele Recas Sole Sauvignon Blanc 0.75L debuteaza in jurul unei culori galben-pai, cu dominante olfactive complexe, incepand cu cel al notelor florale, continuand cu aparitia celor citrice, iar la nivel gustativ panelul este completat de accentele pronuntate al fructelor albe), dar si a unui nivel de aciditate perfect integrat ce conduce la formarea unui postgust prelung, cu tendinte minerale foarte placute pentru consum.

  • Cramele Recas Sole Roze 0.75L

    Cramele Recas Sole Roze 0.75L 13.5%

    Cramele Recas Sole Roze 0.75L este un vin aparte, ce este obtinut de pe parcelele cele mai productive ale domeniilor Recas, rezultatul fiind o imbinare armonioasa de arome, o consistenta fluida potrivita, dar si un atac gustativ deosebit de interesant, mai ales daca se afla si in compania unor produse culinare atent selectionate pentru a-l valida. Debuteaza in jurul unei culori trandafirii palide, evolueaza spre nuante olfactive de cirese dulci, lemn bland si vagi note vegetale pe fundal.

  • Cramele Recas Muse Day 0.75L

    Cramele Recas Muse Day Rose 0.75L 11.5%

    Cramele Recas Muse Day 0.75L este un vin rosé absolut fermecător, delicat şi plăcut, ideal pentru zilele călduroase de vară. Colecţia Muse este una inovatoare pe piaţa din România şi se adresează în special persoanelor moderne, cu viaţă socială activă. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant, sablată integral pentru a proteja vinul de acţiunea directă a razelor soarelui.

  • Cramele Recas Muse Night 0.75L

    Cramele Recas Muse Night Rose 0.75L 11.5%

    Fiind conservat in rezervoare neutre si prelucrat adecvat din contopirea mai multor soiuri de struguri de speta nobila, Cramele Recas Muse Night 0.75L se remarca inca de la prima savurare datorita caracterului sau vibrant, al culorii profunde dar si a gustului uimitor care lasa urme placute la final.Acest cuplaj de vin rose se remarca in primul rand datorita modelului sablat de prezentare, dar si intensitatii cromatice roz-trandafirie, completat cu aromele patrunzatoare de fructe exotice si iasomie.

  • Crama Oprisor Dragaica Rosie 0.75L

    Crama Oprisor Dragaica Rosie Sec 0.75L 14%

    Crama Oprisor Dragaica Rosie 0.75L prezinta o nuanta cromatica intensa, iar olfactiv remarca aromele de prune si coacaze dar si usoare note de lemn parjolit, dar si urme vegetale (ciocolata cu lapte). Pluralitatea de arome, caracterul echilibrat, dar si alte proprietati arata importanta Dragaicei in cultura olteneasca, regasita la nivelul acestui vin de creatie pura facut pentru a incanta inimile tuturor juvetilor. Bun pentru a fi consumat la o temperatura de 18-20 grade Celsius in compania preparatelor din carne rosie sau a branzeturilor tari.

  • nud alb 1 2 1

    NUD ALB

    Crocant, intens şi elegant, Nud Alb se exprimă în senzaţii cât mai diverse şi foarte bine conturate. Combină tonuri “colorate” de petale de trandafiri şi frezii, cu impresii de piersici coapte, grapefruit roşu şi mere verzi, pe un fundal lejer vegetal. Aciditatea proaspătă de citrice şi mineralitatea sărată conferă gustului suculenţă şi eleganţă şi accentuează tentele de citrice coapte din postgustul intens şi parfumat. Fiecare dintre soiuri are rolul său în construcţia aromatico-structurală a vinului: Pinot-ul Gris conferă tentele fructat-vegetale şi senzaţiile tonice, Muscat-ul Ottonel vine cu “pata de culoare” reprezentată de tonurile florale, iar Sauvignon-ul, cu aciditatea şi mineralitate. Un cupaj uimitoare, realizat să impresioneze prin expresia sa ”glamour” complexă, prin echilibru structural şi prospeţime.

  • nud roze 1 1 1

    NUD ROZE

    Culoarea sa roze-piersică, strălucitoare, anunţă şi pregăteşte simţurile pentru avalanşa aromatică pe care o livrează cu o intensitate impresionantă. Etalează arome “colorate” de zmeură şi căpşune, însoţite de tente parfumate de mandarine şi coajă de portocală, cu impresii secundare de petale de trandafir, iasomie şi condimente exotice, dulci. Gustul este proaspăt şi suculent, cu o complexitate impresionantă, o textură satinată şi o structură fructata, susţinută de o aciditate precisă şi crocantă şi o mineralitate sărată. În postgsut, vinul pune accent pe tonurile fructate de fructe roşii, completându-le cu tonuri vegetal, tonice

  • Segarcea Minima Moralia Recunostinta 0.75L 14.3%

    Sortimentul este unul multipremiat internaţional, la care se adaugă 88 de puncte Parker. Strugurii care intră în compoziţia vinului sunt culeşi manual, iar maturarea se face în butoaie din lemn de stejar franţuzesc timp de 12 luni. Rezultatul este un vin special, expresiv şi aromat, cu un caracter puternic şi exploziv la început, care se domoleşte uşor pe parcurs. Se recomandă deschiderea sticlei cu o jumătate de oră înainte de servire, iar temperatura optimă pentru consum este de 16ºC – 18ºC.

  • imperfect alb 1 1

    IMPERFECT ALB

    Un vin cu o personalitate aparte, prezent, elegant, complex și foarte expresiv. Nu face niciun fel de concesii în privința modului de exprimare, etalându-și aromele în “valuri” parfumate. Aroma intensă de strugure dulce și copt este cea care deține rolul principal, fiind susținută și echilibrată perfect de tonurile secundare de piersica albă, de flori de iasomie și de caprifoi, de coajă de portocală și piper alb. Gustul sau precis și echilibrat readuce în prim-plan nota de strugure copt, dar nu uită nici de senzațiile proaspete de mandarine și mere verzi. Aciditatea medie, completată de către o mineralitate salină, conferă vinului suculență și o structură crocantă și revigorează postgustul susținut, fructat și tonic.

  • imperfect roze 2 1 1 1 1

    IMPERFECT ROSE

    Un vin roze cu o personalitate distinctă, complex şi elegant, ce impresionează de la primul contact prin modul în care reuşeşte să combine senzaţiile expresive şi bogate de zmeură, de căpşune, rodie şi piersică coaptă, cu tonuri catifelate, bine reprezentate şi echilibrate, de vanilie, ceară şi pandişpan. Gustul consistent şi fructat atacă cu o suită de senzaţii fructate, suculente şi răcoritoare, după care se lasă condus de combinaţia dintre tentele vanilate şi nişte impresii condimentat-minerale, lejer sărate. Aciditatea revigorantă şi precisă de grapefruit roşu îi conferă prospeţime şi dimensiune şi amplifică senzaţiile fructate ale postgustului amplu şi intens.

Meniu