CONIAC
Coniacul este un distilat de vin învechit, de culoarea chihlimbarului, cu o tărie de 38 – 50 % vol. alcool. şi aromă fructată, cu accente delicate de vanilie.În sec. al XVI-lea, marinarii olandezi au început să distileze vinul cumpărat din Franţa, pentru a evita acrirea sa pe drumul de întoarcere spre Olanda. Aşa a fost inventat coniacul, a cărui tehnică de producţie a fost mai apoi perfecţionată de producători din regiunea Cognac, care au inventat conceptul dublei distilări şi a învechirii în butoaie de stejar. Așadar, pot fi numite “coniac” numai distilatele produse în zona Cognac, Franţa, din struguri recoltați aici.
-
Remy Martin VSOP 0.7L 40% + 2 Pahare
Acum aproape 100 de ani, a luat nastere acest sortiment de conaic, si chiar si astazi Remy Martin VSOP 0.7L este apreciat pentru combinatia numeroaselor eaux-dev-vie care stau la baza aromei sale. In timpul in care coniacul este pregatit si pastrat timp de cel putin cativa ani in butoaie de stejar, gustul sau este influentat de acest lemn care ii confera o nota foarte importanta.
270,00 lei Citește mai mult