BRANDY

Brandy, a cărui denumire provine din olandezul “brandewijn”, „vinars” în limba română, este o băutură alcoolică obţinută prin distilarea vinului. Sortimentele sunt învechite în butoaie din lemn de stejar, de unde împrumută arome fructate şi note vanilate. Băutura are culoarea chihlimbarului şi o tărie de 38 – 50 % vol. alcool. Eticheta vinarsului este inscripţionată cu un număr de stele ce corespunde anilor de învechire sau cu literele “V” (pentru distilate învechite cel puțin 1 an), “VS” – Very Special (pentru distilate învechite minimum 3 ani), “VSOP” – Very Superior Old Pale (pentru distilate învechite cel puţin 5 ani), “XO” – Extra Old (pentru distilate învechite mai mult de 7 ani).

  • Vecchia Romagna Etichetta nera 0.7L

    Vecchia Romagna Etichetta nera 0.7L 38%

    Vecchia Romagna Etichetta nera 0.7L 38% se poate consuma simplu ca un veritabil Brandy superior, de asemenea mai poate fi servita cu gheata sau poate fi o sursa de inspiratie pentru barmani mixology in crearea unor cocktailuri deosebite.

  • Vecchia Romagna Etichetta nera 1L

    Vecchia Romagna Etichetta nera 1L 38%

    Vecchia Romagna Etichetta nera 1L 38% se poate consuma simplu ca un veritabil Brandy superior, de asemenea mai poate fi servita cu gheata sau poate fi o sursa de inspiratie pentru barmani mixology in crearea unor cocktailuri deosebite.

  • Jidvei Vinars VSOP 0 75L 42%

    Jidvei Vinars VSOP 0.75L 42%

    Jidvei VSOP este un distilat de vin elegant, apreciat pentru paleta sa aromatică extrem de armonioasă. Soiurile Fetească Regală şi Riesling sunt responsabile pentru caracterul expresiv al vinarsului, dubla distilare are rolul de a evidenţia aromele, iar învechirea pe o perioadă de minimum 5 ani în butoaie din lemn de stejar folosite anterior pentru maturarea vinului definitivează buchetul aromatic şi personalitatea băuturii. Textura fină completează excelent buchetul, conferindu-i un plus de rafinament.

  • Miorita XO 12 YO 0.7L 40%

    Vinarsul Mioriţa X.O. 12 a fost premiat cu 16 medalii de aur şi argint în cadrul competiţiilor internaţionale de profil şi este unul dintre sortimentele preferate ale românilor de mai bine de patruzeci de ani. În decursul perioadei de maturare, vinarsul împrumută arome bogate şi complexe din pereţii butoaielor de stejar definitivându-şi astfel caracterul sofisticat, în timp ce textura catifelată a sortimentului vine să completeze excelent paleta aromatică, conferindu-i un plus de eleganţă.

  • Cortel XO Superieur 0.7L 40%

    Arome bogate de vanilie şi lemn, complimentate cu un pic de piper.

  • Miorita XO 25 YO 0.7L 40%

    În compoziţia acestui vinars de top intră vinuri atent selecţionate pentru potenţialul deosebit, compoziţie caracteristică vinarsurilor de calitate superioară. Mioriţa X.O. 25 de ani Special Reserve etalează o complexitate aromatică extraordinară, care este evidenţiată discret de textura sa catifelată. Vinarsul e obţinut prin distilare la foc deschis folosind metoda Charentaise, iar pentru maturare producătorii folosesc butoaie din lemn de stejar. Sortimentul este potrivit pentru ocazii speciale şi poate fi servit sec sau chiar în compoziţia unor cocktailuri, cărora le adaugă o notă de expresivitate.

Meniu