Vermutul este o băutură alcoolică preparată din vin, în care au fost macerate diverse plante amare sau aromatice, rădăcini, scoarţă de copac, flori, seminţe, ierburi şi condimente. Numele băuturii provine din cuvântul german “wormwood”, “pelin” în limba română. Vermutul a început să fie comercializat în sec. al XVIII-lea în Italia, iar pelinul este, în mod tradiţional, planta vedetă a acestei băuturi aromate. Iniţial, vermutul a fost folosit cu scop medicinal, pentru ca mai apoi să fie servit ca aperitiv în restaurantele torineze şi să cunoască uşor, uşor popularitatea globală.
-
Garrone Rosso 1L 16%
Garrone Rosso 1L a fost creată de un antreprenor torinez, care datorită muncii sale a fost întotdeauna departe de frumosul său oraș. Când cineva este plecat, în afară de familie, îi lipsește gustul de acasă.Garrone Rosso 1L vermouth este realizat după o rețetă tradițională italiană, aromatizată pe bază de vin rosu.
32,73 lei Adaugă în coș