IMPERFECT ROSE

76,40 lei

In stoc

Rasova, vin alb sec, barrique, Dobrogea, Murfatlar, 0.75L, 13,2% Alcool.

Compare
Categorii: , , Taguri: , , , ,

 Imperfect Rosé – Eleganța Complexă a Vinului Roz

Imperfect Rosé este o bijuterie vinicolă cu o personalitate distinctă și fascinantă. Încă de la primul contact, acest vin roz te va cuceri prin modul în care îmbină armonios senzații expresive și bogate de fructe. Este un adevărat poem gustativ, în care zmeura, căpșuna, rodia și piersica coaptă se întrepătrund într-o simfonie aromatică uluitoare.

Aromele delicate și catifelate de vanilie, ceară și pandișpan completează acest tablou gustativ complex, aducând o notă rafinată și echilibrată la fiecare înghițitură.

Gustul generos și fructat al Imperfect Rosé te va învălui într-o explozie de senzații. Aceasta începe cu o succesiune de arome fructate, suculente și revigorante, care îți vor răsfăța papilele gustative. Apoi, vinul dezvăluie o paletă subtilă de arome vanilate și impresii condimentat-minerale, cu o ușoară notă sărată.

Aciditatea revigorantă și precisă de grapefruit roșu adaugă prospețime și dimensiune vinului, amplificând senzațiile fructate ale postgustului, care este amplu și intens. Cu fiecare înghițitură, Imperfect Rosé îți oferă o experiență rafinată și plină de profunzime, care persistă în memoria ta mult timp după degustare.

Acest vin roz nu este doar o băutură, ci o operă de artă vinicolă care își dezvăluie secretele în fiecare pahar. Fie că îl savurezi la o cină romantică sau la o întâlnire cu prietenii, Imperfect Rosé va aduce o notă de eleganță și complexitate în orice moment special. Descoperă acest vin unic și bucură-te de plăcerea sa incomparabilă.

Informații suplimentare

Greutate 1,2 kg
Gust

Sec

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Meniu