Johnnie Walker Blue Label 0.7L 40%

999,60 lei

Disponibil pentru precomandă

Johnnie Walker Blue Label 0.7L 40% este alcatuit doar din sortimente invechite, unele dintre acesta sunt maturate si timp de 60 de ani, deci caracteristicile deosebite sunt usor de identificat de cunoscatori. Pentru a-si elibera aromele complexe acest whisky fin trebuie savurat alaturi de un pahar de apa.

Compare
EAN: 5000267097381 Categorii: , , Taguri: , , , ,

Lansat în anul 1992 special “pentru cunoscători”, Johnnie Walker Blue Label 0.7L 40% conţine o combinaţie inedită de malţuri rare, unele dintre acestea având o vechime de 60 de ani. Unul din zece mii de butoaie îndeplineşte standardele de calitate şi gust pentru a intra în compoziţia acestui sortiment remarcabil. Producătorii recomandă savurarea sortimentului Johnnie Walker Blue Label simplu, cu un pahar de apă rece alături. Gustaţi când dintr-un pahar, când din celălalt, începând cu apa, pentru a elibera complexitatea incredibilă a blendului. Designul sticlei este inspirat de prima sticlă Johnnie Walker îmbuteliată pentru comercializare.

Johnnie Walker Blue Label 0.7L 40% este o adevarata capodopera lansata de specialisti pentru amatorii de lucruri fine. Whisky-ul cu eticheta albastra este cea mai exigenta creatie obtinuta in distileria Johnnie Walker. Acest blend desavarsit are in compozitie cele mai fine si mai calitative mal turi obtinute pe teritoriul Scotiei.

Johnnie Walker Blue Label 0.7L 40% este alcatuit doar din sortimente invechite, unele dintre acesta sunt maturate si timp de 60 de ani, deci caracteristicile deosebite sunt usor de identificat de cunoscatori. Pentru a-si elibera aromele complexe acest whisky fin trebuie savurat alaturi de un pahar de apa. Parfumul intens de ciocolata amara invaluit de tonuri suave de miere si arome inedite de sherry sunt primele care se descoperea.

Johhnie Walker add

In fiecare sticla patrata se pastreaza ceva din caracterul si pasiunea fondatorilor, care au dorit sa lanseze pe piata un blend inedit, accesibil, ce aduce laolalta cele mai bune si mai cunoscute single malturi scotiene. Caracteristicile rafinate ale lui Johnnie Walker sunt recunoscute in intreaga lume, fapt pentru care este si cel mai bine vandut whisky din lume.

Povestea celui mai cunoscut whisky din lume începe în magazinul deţinut de John Walker, unde acesta are ideea genială de a comercializa un sortiment creat dintr-un amestec de single malt-uri. Alexander Walker învaţă arta blendingului şi este pregătit să preia cu succes afacerea deja prosperă a tatălui său în 1857.

În 1867, Alexander creează faimoasa sticlă pătrată, eticheta oblică şi sortimentul ‘Old Highland Whisky’, pe care îl comercializează în afara graniţelor. La moartea sa, compania e moştenită de fiii săi George şi Alexander II. Ambiţioşi din fire, cei doi creează Johnnie Walker Red Label şi Johnnie Walker Black Label. Începând cu 1900, blendurile companiei fac parte din cultura globală, fiind prezente în 120 de ţări. În 1934, John Walker & Sons devine furnizor al Casei Regale Britanice. La sfârşitul secolului XX gamei i se alătură Johnnie Walker Blue Label, Johnnie Walker Gold Label Reserve şi Johnnie Walker Platinum Label.

Site oficial produs

Informații suplimentare

Cantitate

0.70L

Tara origine

Scotia

Meniu

Johnnie Walker Blue Label 0.7L 40

Johnnie Walker Blue Label 0.7L 40%

999,60 lei

Adaugă în coș