Edinburgh Gin 0.7L 43%

143,58 lei154,39 lei (-7%)

Stoc epuizat

Premiatul Edinburgh Gin 0.7L etalează o personalitate clasică, curată şi catifelată, conturată prin alegerea minuţioasă a paisprezece plante dornice să îşi exprime identitatea în pahar, unele dintre ele locale, altele aduse din locuri îndepărtate. Cei care preferă să se răcorească vara cu un Gin Tonic vor aprecia cu siguranţă supleţea gustului acestui sortiment produs în loturi mici, mai ales dacă adaugă o felie de portocală.

Compare
EAN: 5060232070283 Categorii: , Taguri: , , ,

Premiatul Edinburgh Gin 0.7L etalează o personalitate clasică, curată şi catifelată, conturată prin alegerea minuţioasă a paisprezece plante dornice să îşi exprime identitatea în pahar, unele dintre ele locale, altele aduse din locuri îndepărtate. Cei care preferă să se răcorească vara cu un Gin Tonic vor aprecia cu siguranţă supleţea gustului acestui sortiment produs în loturi mici, mai ales dacă adaugă o felie de portocală. Sortimentul este suficient de versatil încât să poată crea baza unei varietăţi de cocktailuri, cum ar fi Negroni, Gimlet sau Martini.

Edinburgh Gin 0.7L este un gin in stil London Dry. Lansat in 2010, reteta include un amestec unic de 14 plante aromatice si nu numai, printre care lavanda, muguri de pin, dude si nuci. Notele vii de citrice sunt date de cojile de portocala, lemongrass si limeta.  Un gin incantator, cu un finish neted.

Edinburgh Gin add

Distilarea este o ştiinţă, dar şi o artă totodată. Este nevoie şi de experienţă şi de viziune pentru a crea sortimente premiate, care evidenţiază atât de frumos darurile naturii. Brandul a fost fondat în 2010 din dorinţa de a capta esenţa oraşului Edinburgh şi de a o împărtăşi lumii întregi prin intermediul unor ginuri şi lichioruri moderne, potrivite stilului de viaţă de zi cu zi, dar inspirate de tradiţia pe care oraşul o are în producţia şi exportul de gin încă din anii 1770. Premiata familie Edinburgh Gin deţine două distilerii, Westend şi Leith Distilleries, unde atingerea purităţii şi a perfecţiunii absolute este o misiune la ordinea zilei.

În centrul plin de viață al orașului nostru natal, Distileria Edinburgh Gin este o destinație diferită de oricare alta. Aici primim oaspeți din întreaga lume pentru a descoperi mai multe despre patrimoniul istoric al ginului din Edinburgh și pentru a explora distileria noastră de lucru atmosferică.Ginul este una dintre cele mai rafinate băuturi spirtoase, cu un amestec unic de plante și ingrediente care îl diferențiază oarecum de vodka. Dintre acestea, ienupărul este unul dintre cele mai importante.

Site oficial produs

Informații suplimentare

Greutate 0,7 kg
Cantitate

0.70L

Tara origine

Scotia

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Meniu

Edinburgh Gin 0.7L

Edinburgh Gin 0.7L 43%

143,58 lei154,39 lei (-7%)