Ron Santiago de Cuba Extra Anejo 20YO 0.7L 40%

433,32 lei509,79 lei (-15%)

Disponibil pentru precomandă

Denumirea acestui sortiment fabulos Ron Santiago de Cuba Extra Anejo 20YO 40% 0.7L este inspirată de al doilea cel mai mare oraş din Cuba. De fapt, romul a fost iniţial lansat pentru a sărbători cea de-a 485-a aniversare a oraşului, în anul 2000. În compoziţia acestui rom intră sortimente învechite în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de minimum douăzeci de ani, care se împletesc şi se armonizează perfect pentru a contura o paletă aromatică complexă, expresivă şi sofisticată.

Compare
EAN: 8500000917022 Categorii: , Taguri: , , ,

Denumirea acestui sortiment fabulos Ron Santiago de Cuba Extra Anejo 20YO 40% 0.7L este inspirată de al doilea cel mai mare oraş din Cuba. De fapt, romul a fost iniţial lansat pentru a sărbători cea de-a 485-a aniversare a oraşului, în anul 2000. În compoziţia acestui rom intră sortimente învechite în butoaie din lemn de stejar pe o perioadă de minimum douăzeci de ani, care se împletesc şi se armonizează perfect pentru a contura o paletă aromatică complexă, expresivă şi sofisticată. Sortimentul surprinde spiritul pur cubanez şi înglobează un strop din cultura acestui popor prin intermediul gustului şi calităţii atât de apreciate de cunoscătorii din toate colţurile lumii.

Odată ce romul Ron Santiago de Cuba Extra Anejo 20YO 40% 0.7L are atins palatul, dezvăluie aromele sale de vanilie și caramel, combinate cu urme de tutun ușor și ciocolată. Gustul este rotund și armonios. Chiar și finisajul lung, oferit cunoscătorilor, este caracterizată prin acest gust complex.

Ron Santiago de Cuba add

Cubanezii preferă să bea romul aşa cum este, de aceea acesta trebuie să aibă un gust amplu, bogat şi complex. Ideal este însă ca romul să fie şi versatil, pentru ca cei care preferă să savureze cocktailuri să îl poată folosi în diverse mixuri. Santiago de Cuba Ron este toate acestea şi chiar mai mult. Sute de ani de experienţă stau în spatele acestor romuri superbe care alcătuiesc gama şi ale căror secrete sunt păstrate şi transmise din generaţie în generaţie. Fiecare picătură de rom reflectă spiritul şi tradiţiile cubaneze, iar Maestro Ronero ştie că pentru a crea un produs de o asemenea calitate are nevoie de cea mai bună trestie de zahăr din Cuba.

La sfârșitul secolului al XIX-lea au apărut marile distilerii de rom cubanez și, astfel, marele rom cubanez. Una dintre cele mai mari distilerii se află în Santiago de Cuba, capitala culturii cubaneze. Leagănul marilor creații de rom este situat acolo, este produs și îmbuteliat acolo.

Secretele producției de rom sunt transmise din generație în generație. În acest fel, „maeștrii Roneros” posedă o comoară cu adevărat bine păzită. Doar folosind aceste cunoștințe, secole de experiență și cea mai bună trestie de zahăr din Cuba este posibil să faci un rom de această calitate.

Site produs oficial

Informații suplimentare

Cantitate

0.70L

Tara origine

Cuba

Meniu

Ron Santiago de Cuba Extra Anejo 20YO

Ron Santiago de Cuba Extra Anejo 20YO 0.7L 40%

433,32 lei509,79 lei (-15%)

Adaugă în coș