Laphroaig Select Cask 0.7L 40%

172,63 lei196,17 lei (-12%)

Stoc epuizat

Laphroaig Select Cask 0.7L este un Single Malt extrem de interesant. Select e un termen menit sa scoata in evidenta selectarea atenta a butoaielor in care este maturat whisky-ul. Denumirea Laphroaig Select Cask 0.7L este inspirată de atenta selecţionare a butoaielor din lemn de stejar european şi american, pentru a matura acest sortiment.

Compare
EAN: 5010019637604 SKU: 508 Categorii: , , Taguri: , , , ,

Laphroaig Select Cask 0.7L este un Single Malt extrem de interesant. Select e un termen menit sa scoata in evidenta selectarea atenta a butoaielor in care este maturat whisky-ul.

Denumirea Laphroaig Select Cask 0.7L este inspirată de atenta selecţionare a butoaielor din lemn de stejar european şi american, pentru a matura acest sortiment.

Totul a începuat în urmă cu aproximativ 80 de ani, atunci când distilatorul Ian Hunter a pornit spre ţara bourbonului, America, în căutarea unor butoaie care să confere o consistenţă mai bună şi arome deosebite sortimentelor de single malt. Inspiraţi de povestea lui, producătorii au folosit butoaie pentru sherry oloroso, butoaie noi din stejar alb american, butoaie mari PX, butoaie de stejar vechi de un sfert de secol şi desigur, butoaie de bourbon. Această tehnică de maturare a creat şase noi combinaţii de arome, dintre care a fost aleasă una singură, denumită Laphroaig Select Cask 0.7L. Sortimentul se potriveşte celor care vor să savureze un sortiment special şi fermecător.

Laphroaig Select Cask add

Vreme de 200 de ani, toţi cei care au lucrat în distilerie s-au implicat trup şi suflet creării unor sortimente de whisky cu un caracter unic în lume. Desigur, generaţiile s-au schimbat de-a lungul timpului, însă metodele tradiţionale, competenţa, dedicarea şi pasiunea pentru calitate au fost păstrate cu sfinţenie. Terenul pe care se află astăzi distileria a fost concesionat de către fraţii Donald şi Alexander Johnston la începutul anilor 1800 pentru a creşte animale. Cei doi au profitat de resursele zonei (apă cu aromă de turbă, săracă în minerale şi terenuri cultivate cu orz) pentru a le transforma într-un whisky ce avea să devină inconfundabil!

Popularitatea sortimentului a crescut treptat, iar gustul de fum a atras atenţia producătorilor de blended whisky. În 1921, Ian Hunting preia frâiele companiei şi Laphroaig cunoaşte faima internaţională. De-a lungul timpului, Laphroaig a câştigat cele mai importante premii din industrie, confirmând astfel valoarea produselor sale.

Site oficial produs

Informații suplimentare

Greutate 0,7 kg
Cantitate

0.70L

Tara origine

Scotia

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Meniu

Laphroaig Select Cask 0.7L

Laphroaig Select Cask 0.7L 40%

172,63 lei196,17 lei (-12%)