Evian Sticla 0.75L

13,95 lei

In stoc

Compoziția unică, constantă a apei minerale naturale Evian Sticla 0.75L , creată de-a lungul anilor de filtrare lentă prin roca subterană reflectă unicitatea teritoriului de unde provine. Apa minerală naturală Evian este cu adevărat un produs al naturii. Elevați orice ocazie cu sticlele noastre iconice de Evian Sticla 0.75L . Adăugați o notă elegantă cu apă minerală naturală eviana la pet, fie că luați masa acasă, fie la un restaurant, bar sau hotel, sau faceti sport in aer liber.

Compare
EAN: 3068320055015 SKU: 233 Categorii: , ,

Compoziția unică, constantă a apei minerale naturale Evian Sticla 0.75L , creată de-a lungul anilor de filtrare lentă prin roca subterană reflectă unicitatea teritoriului de unde provine. Apa minerală naturală Evian este cu adevărat un produs al naturii.

Elevați orice ocazie cu sticlele noastre iconice de Evian Sticla 0.75L . Adăugați o notă elegantă cu apă minerală naturală eviana la sticla, fie că luați masa acasă, fie la un restaurant, bar sau hotel, sau faceti sport in aer liber.

Evian add

Evian ofera o gamă vastă de produse , astfel încât să vă puteți bucura fără efort de apă minerală naturală în orice moment sau ocazie din viața voastră. Indiferent dacă aveți nevoie de hidratare din timp, un tovarăș de serviciu, sau căutați doar să ridicați o masă cu sticlele noastre, există un produs Evian care vă este perfect.

Să aruncăm o privire înapoi la locul în care a început totul: 1789 pentru a fi exact. Acesta nu a fost doar orice an, a fost cel mai important an din istoria apei Evian: anul în care sursa noastră naturală de apă minerală a fost găsită de un nobil local francez, marchizul de Lessert, în orașul Evian -les -Bains. În timp ce ieșea la plimbare, i s-a făcut sete și a băut din ceea ce s-a dovedit a fi mult mai mult decât orice sursă obișnuită. Marchizul a considerat că această apă specială era atât de „ușoară și ușor de băut” încât a început să o bea regulat.

Vorba a ieșit și sursa a devenit atât de populară, încât Monsieur Cachat a început să-și vândă apa Evian comunității locale. Curând după aceea, oamenii au vrut mai mult decât să bea doar apa Evian , au vrut să fie cufundat complet în ea. Îi poți blama? În 1806, s-a deschis prima stațiune termală, urmată în 1826 de prima instalație de îmbuteliere. Orașul a devenit o destinație populară, la modă, pentru vizitatori din toată Europa și nu numai. De atunci, apa noastră Evian a devenit sinonimă cu sănătatea, hidratarea și un oraș umil din Alpii francezi.

Site oficial produs

Informații suplimentare

Greutate 0,7 kg
Cantitate

0.75L

Tara origine

Franta

Meniu

Evian Sticla 0.75L

Evian Sticla 0.75L