Dom Perignon Rose Neon 1.5L 12.5%

7.074,58 lei

Disponibil pentru precomandă

Fiecare sticla de Dom Perignon Rose Neon 1.5L se naste in regiunea Champagne din nord estul Frantei. Aceasta este si casa uimitor de frumoasa a oraselor de coasta renumite si a celor mai fine vinuri Rosé din lume!

Compare
EAN: 3185370540763 Categorii: , , Taguri: , , ,

Fiecare sticla de Dom Perignon Rose Neon 1.5L se naste in regiunea Champagne din nord estul Frantei. Aceasta este si casa uimitor de frumoasa a oraselor de coasta renumite si a celor mai fine vinuri Rosé din lume! In acest loc, pe viile viguroase, batute constant de racoroasele vanturi din Nord, pe fundalul uimitor al Masivilor Ardeni francezi bogati in zapada, vinurile au fost facute la mare perfectie de sute de ani, dupa retete traditionale care si astazi mai sunt respectate cu sfintenie. Aceasta bogata mostenire a zonelor in care se cultiva via si a modalitatilor de preparare a strugurilor a dus la ridicarea la rand de arta a oneologiei.

Franta este teritoriul perfect pentru cultivarea strugurilor, amestecul de rose putand fi experimentat in fiecare pahar al carui aspect ne aduce aminte de culoarea unui trandafir. Dom Perignon Rose Neon 1.5L este realizat manual dintr-un amestec de struguri Pinot Noir, Pinot Meunier si Chardonnay selectati tocmai pentru caracterul lor vibrant si proaspat. Lasat la maturare o lunga perioada de timp inainte de a fi imbuteliat, amestecul de struguri este imbibat de o efervescenta incantatoare, rezultand un rosé deosebit, de un rosu intens, spumant, cu aroma de capsuni si coacaze negre. In cele din urma ne putem bucura de un final suav dat de adaugarea cantitatii perfecte de Pinot Noir care ofera o nuanta dulce si eleganta, rezultand o armonie perfecta a aromei, gustului, corpului si finisajului.

Dom Perignon add

Dom Perignon este cel mai exclusivist și mai rafinat sortiment de șampanie ce poartă amprenta casei Moet&Chandon. Șampania îmbină într-un mod atractiv inovația cu tradiția și strugurii cu caracter. Ceea ce face acest sortiment unul exclusivist este faptul că este produs doar în anii în care strugurii ating potențialul maxim pentru obținerea băuturii.

Caracterul clasic şi îndrăzneţ al sortimentelor Dom Perignon este un simbol al “savoir-faire”-ului franţuzesc. Numele faimosului brand produs de Moët & Chandon este inspirat de călugărul Pierre Perignon, care în secolul al XVII-lea şi-a propus să creeze “cel mai bun vin din lume”. Astăzi, îndrăzneţul călugăr este considerat părintele spiritual al şampaniei.

Fiecare lot Dom Perignon vintage are un caracter unic, iar în anii în care strugurii nu satisfac exigenţele Casei, aceasta nu lansează niciun produs pe piaţă, din dorinţa de a oferi consumatorilor doar sortimente de cea mai bună calitate, care susţin valorile brandului. Primul vintage Dom Perignon a fost creat în anul 1921 şi a fost lansat pe piaţă abia în anul 1936, iar buchetul său era dominat de note de vanilie, praline şi lemn de santal.

Site oficial produs

Informații suplimentare

Cantitate

1.5L

Gust

Brut

Soi

Cupaj

Tara origine

Franta

Meniu

Dom Perignon Rose Neon 0.75L

Dom Perignon Rose Neon 1.5L 12.5%

7.074,58 lei

Adaugă în coș