Captain Morgan Black 1L 40%

76,17 lei

In stoc

Numele superbului rom jamaican este un tribut adus căpitanului Henry Morgan, un navigator britanic care a pornit spre Indiile de Vest în anul 1654. Captain Morgan Black Label este caracterizat de o simfonie de arome intense şi originale. Blendul este triplu distilat şi are în compoziţie sortimente de rom învechite timp de 7 ani în butoaie de stejar american carbonizate la interior şi folosite iniţial pentru bourbon. Calitatea desăvârşită a acestui rom se datorează în mare parte faptului că sortimentele care intră în compoziţia sa provin din trei ţări diferite, ceea ce conferă o complexitate deosebită acestei băuturi. Sortimentul poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail.

Compare
EAN: 5000281017282 SKU: 128 Categorii: , Taguri: , , ,

Captain Morgan Black 1L este un rom legendar care a fost denumit dupa unul dintre cei mai cunoscuti pirati ai secolului 17.Povestea spune ca Henry Morgan nascut in Tara Galilor si tanar fiind pleaca catre lumea noua in cautarea de aventuri si bogatii, el devine in scurt timp un pirat respectat si temut,care apara interesele britanice in Caraibe, iar in 1680 datorita ispraviilor sale a fost numit Guvernator in Jamaica.

Intemeietorul acestui brand de romuri este Sam Bronfman care in 1945 infinta compania Captain Morgan Rum Company, inspirat din faimoasa legenda a capitanului. Captain Morgan Black 1L este un rom superior invechit si maturat in butoaie de bourbon si creeat din cele mai fine romuri din Caraibe care contine un amestec secret de condimente si arome exotice care ii dau gustul unic, de neegalat.

ad morgan

Numele superbului rom jamaican este un tribut adus căpitanului Henry Morgan, un navigator britanic care a pornit spre Indiile de Vest în anul 1654. Romul este caracterizat de o simfonie de arome intense şi originale. Blendul este triplu distilat şi are în compoziţie sortimente de rom învechite timp de 7 ani în butoaie de stejar american carbonizate la interior şi folosite iniţial pentru bourbon. Calitatea desăvârşită a acestui rom se datorează în mare parte faptului că sortimentele care intră în compoziţia sa provin din trei ţări diferite, ceea ce conferă o complexitate deosebită acestei băuturi. Sortimentul poate fi savurat simplu, cu gheaţă sau într-un cocktail.

Pentru a face acest rom perfect ,pentru a-i menține pe bărbații căpitanului de-a lungul celor șapte mări, romul îmbătrânește pentru acel finisaj de stejar ceresc, înainte de a fi amestecat în conformitate cu rețeta noastră secretă.Gustul neted, bogat și stejos al romului îl face tipul perfect pentru a fi băut îngrijit sau a fi acostat pe stânci.Pentru un adevărat pumn de rum, puteți amesteca într-unul dintre cocktail-urile preferate ale căpitanului cu romuri întunecate.

Site oficial produs

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
Cantitate

1L

Tara origine

Jamaica

Meniu

Captain Morgan Black 0 7L 40

Captain Morgan Black 1L 40%