APEROL 1L 11%
89,13 lei
Imediat după cel de-al doilea război mondial, celebritatea sortimentului Aperol ia avânt în Italia, mai ales printre tinerii care au o viaţă socială activă. La începutul anilor 2000, Aperol este cumpărat de Gruppo Campari, perioadă în care băutura cunoaşte faima internaţională. Aperitivul are un gust unic, bazat pe o reţetă secretă, păstrată cu stricteţe. Printre ingredientele macerate se numără portocale dulci şi amare, ierburi (rubarbă, genţiană, chinină) şi rădăcini de plante, în proporţii perfect echilibrate. Sortimentul se savurează în combinaţie cu prosecco şi apă minerală, pentru a crea renumitul Aperol Spritz.
APEROL 1L este o bautura la moda in zilele noastra stand la baza renumitului cocktail Aperol Spritz (2 parti Aperol, 3 parti Prosecco, 1 parte apa minerala).Gustul sau dulce amar care provine dintr-o reteta secreta care a ramas neschimbata de la crearea ei.
O infuzie de ingrediente primare pretioase unde regasim plante si radacini intr-o combinatie perfect echilibrata. Aperol a crescut continuu, datorită gustului său proaspăt și versatil și a capacității sale de a fi amestecat cu multe alte băuturi.
Imediat după cel de-al doilea război mondial, celebritatea sortimentului Aperol ia avânt în Italia, mai ales printre tinerii care au o viaţă socială activă. La începutul anilor 2000, Aperol este cumpărat de Gruppo Campari, perioadă în care băutura cunoaşte faima internaţională. Aperitivul APEROL 1L are un gust unic, bazat pe o reţetă secretă, păstrată cu stricteţe. Printre ingredientele macerate se numără portocale dulci şi amare, ierburi (rubarbă, genţiană, chinină) şi rădăcini de plante, în proporţii perfect echilibrate. Sortimentul se savurează în combinaţie cu prosecco şi apă minerală, pentru a crea renumitul Aperol Spritz.
Celebrul sortiment a fost creat în Italia în anul 1919. Reţeta „Aperol Spritz” a fost gândită abia în anii ’50 şi odată cu ea a fost lansată şi prima reclamă TV pentru acest produs. În scurt timp Italienii devin pur şi simplu fascinaţi de licoarea amăruie şi curând oamenii din afara Italiei urmează să guste din această băutura unică, de un portocaliu fermecător. Anii ’80 – ’90 sunt cei care îi aduc sortimentului faima internaţională, aceasta fiind des savurat la petreceri, mai ales în rândul cosmopoliţilor. Popularitatea globală a aperitivului italian a înregistrat însă o creştere fantastică în primii ani ai secolului XXI. Iniţial, Aperol a fost produs de compania Barbieri, cu sediul în Padua, însă acum este un produs al Grupului Campari.
Aperitivul devine cunoscut în Italia imediat după cel de-al doilea război mondial, urmând ca faima mondială să o obţină în perioada anilor 2000. Aperitivul are un gust dulce amărui inconfundabil, obţinut din ingrediente atent selecţionate, după o reţetă secretă. Printre ingredientele care conturează baza profilului aromatic regăsim portocale dulci şi portocale amare, rubarbă, genţiană, chinină şi rădăcini de plante, perfect armonizate. Sortimentul este slab alcoolizat şi poate fi savurat cu plăcere în zilele călduroase de vară, datorită caracterului său proaspăt şi revigorant.
Informații suplimentare
Greutate | 1 kg |
---|---|
Cantitate | 1L |
Tara origine | Italia |